Grøn filosofi

Hos Salon Eco findes der kun én nuance af grøn.

Sunde holdninger

Bekymrer du dig om, hvilke produkter du vælger i dagligdagen – til måltiderne, rengøringen og den personlige pleje? Tænker du over, hvilken kemi du udsætter dig selv, din familie og måske dit ufødte barn for?

Du har sikkert en holdning og gør, hvad du kan for at passe på dig selv og miljøet. Nu kan du også føre de sunde holdninger ud i livet, når du går til frisør.

Ren samvittighed

Når du vælger en behandling fra Salon Eco, handler du med ren samvittighed. Her i salonen er der en klar holdning til miljø og økologi: Vi er en Grøn Salon og bruger udelukkende produkter fra positivlisten*.

Salon Eco er underlagt skarp kontrol fra Energitjenesten og efterlever 100 % Energitjenestens miljøregler.

* Liste over professionelle hårkosmetiske produkter, der ikke indeholder sundheds- og miljøskadelige stoffer herunder parabener, hormonforstyrrende stoffer og farvestoffer.

Eco rimer på Ego

Som du ved, er det de små ting i hverdagen, som er vigtige, hvis du vil gøre en forskel. Ved at gå til en certificeret grøn frisør gør du dig selv, dit hår og miljøet en tjeneste. Du vil opleve, at det føles trygt og rart at læne dig tilbage i frisørstolen og lade dig forkæle, velvidende at du gør det bedste for dig selv og dine omgivelser. Her i salonen bliver du ikke blot smukkere udenpå – men også indeni.